Krøllerellerei
09-08-09, 19:05
Jeg må få til hus noe søtt, enkelte av rettene jeg lager mangler sukker!
Hva anbefales?
Jg har lest her inne at mange bruker splenda...
Jeg synes Sukrin er best. Det har ingen bismak, og det inneholder null karbohydrater.
Splenda gir en syntetisk og bitter ettersmak. (Også er det visst ganske miljøskadelig)
Krøllerellerei
09-08-09, 22:53
Ok, høres greitt ut. Ett spørsmål til, hvor kjøper man Sukrin? Jeg har visst aldri hørt om det før.
Sukrin kan kjøpes i helsekostbutikker eller på nettet...
Krøllerellerei
09-08-09, 23:00
Tusen tusen takk!
Da blir det søte saker, også i dette huset!
Er det ok å bruke sukrin o.l. når en er gravid...? :confused:
SunnhetMedSirrup
09-08-09, 23:06
sukrin har jeg brukt en lang tid nå , på pannekaker, te m.m..
men i det siste har jeg hatt 1 natreen tablett i teen min, er det egentlig ok ?:S
SunnhetMedSirrup
09-08-09, 23:08
men JEG syntes FOR mye sukrin på pannekaka smaker *kaldt*:p:confused::eek:
Ja, jeg lurer også på om sukketter (natreen) i tekoppen er greit?
Bruker 2 stk i hver tekopp...og det blir fort vekk 3-4 kopper per dag...:rolleyes:
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=165600&postcount=2
Har har Nille skrev om det. :)
Er det ok å bruke sukrin o.l. når en er gravid...? :confused:
http://www.funksjonellmat.no/sukrin-om.php
:)