Gracella
06-09-09, 14:14
De fleste nordmenn mener at 4-5 grader i kjøleskapet er ideell temperatur. Men temperaturer over 4 grader reduserer holdbarheten til flere natvarer dramatisk.
Et kjøleskap som åpnes ofte (eller er av dårlig kvalitet) kan ha opp til 10 grader i de øverste hyllene.
Svinejøtt, kjøttpålegg,fisk og kylling er særlig utsatt hvis temperaturen er fem grader eller mer.
Kilde:
Lars Hoel i Lefdal og undersøkelser gjort av Electrolux,
Tara nr 9, side 40
Hmm, dette var faktisk nytt for meg, jeg trodde at fire grader var helt ok.
Kanskje jeg skal senke tempen nå som vi har så mye kjøttvarer i kjøleskapet??
Et kjøleskap som åpnes ofte (eller er av dårlig kvalitet) kan ha opp til 10 grader i de øverste hyllene.
Svinejøtt, kjøttpålegg,fisk og kylling er særlig utsatt hvis temperaturen er fem grader eller mer.
Kilde:
Lars Hoel i Lefdal og undersøkelser gjort av Electrolux,
Tara nr 9, side 40
Hmm, dette var faktisk nytt for meg, jeg trodde at fire grader var helt ok.
Kanskje jeg skal senke tempen nå som vi har så mye kjøttvarer i kjøleskapet??