Hvorfor bør jeg steke maten i smør? Jeg bruker flytende melange og lurer på hvorfor jeg bør steke maten i smør?
SunnhetMedSirrup
19-09-09, 22:22
margarin er kunstig fett = æsj æsj og kansje herdet transefett , jeg vet ikke så mye med akuratt melange.. men.
Hvis noen heller vil ha seriøs og korrekt, lettfattelig info om margarin og hvorfor vi IKKE anbefaler det kan sjekke disse linkene:
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=19213&postcount=8
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=2916&postcount=5
Her er litt info om hva som er bra og ikke bra fett og oljer:
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=7077&postcount=10
Litt lesestoff!
Husk: bare smør er smør!;)
Eller rett og slett les hele tråden (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=23280&highlight=sm%F8r+melange)!