View Full Version : Smør vedr melange


Gabben
19-09-09, 22:15
Hvorfor bør jeg steke maten i smør? Jeg bruker flytende melange og lurer på hvorfor jeg bør steke maten i smør?

SunnhetMedSirrup
19-09-09, 22:22
margarin er kunstig fett = æsj æsj og kansje herdet transefett , jeg vet ikke så mye med akuratt melange.. men.

Kitt
19-09-09, 22:25
Hvis noen heller vil ha seriøs og korrekt, lettfattelig info om margarin og hvorfor vi IKKE anbefaler det kan sjekke disse linkene:

http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=19213&postcount=8
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=2916&postcount=5

Her er litt info om hva som er bra og ikke bra fett og oljer:

http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=7077&postcount=10


Litt lesestoff!
Husk: bare smør er smør!;)

Kitt
19-09-09, 22:28
Eller rett og slett les hele tråden (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=23280&highlight=sm%F8r+melange)!