Hei dere smarte folk:)
I helga har jeg fortjent (syns jeg selv da) noe ekstra godt å spise. Tenkte å lage kokosboller - og da bruker man jo masse eggehvite.
Men hva bruker jeg eggeplommene til? Noen tips?
Et forslag kan kanskje være is? Andre?
SunnhetMedSirrup
25-09-09, 16:02
is
dip
saus
dressing
har mye på tunga, liksom.. skal se om jeg husker det.. men ikke kast plomma! det er fult av kolestrol og mettet fett , bra det vettu ;)
is
dip
saus
dressing
har mye på tunga, liksom.. skal se om jeg husker det.. men ikke kast plomma! det er fult av kolestrol og mettet fett , bra det vettu ;)
He he:) Ja det er bra!! :) Ikke akkurat det vi er opplært til da, men;) Nå vet vi bedre:D
Tenkte på creme brulee også
SunnhetMedSirrup
25-09-09, 16:30
ja, mousse, (hvordan skrives det, mon' tro? :) )
eggmelk?
oi, jeg føler meg blank:confused:
:(
Jeg orka ikke tenke på stavemåten..... :flau:
bærnè!
Jeg orka ikke tenke på stavemåten..... :flau:
Er det ikke in med fornorsking av ord, da?:p
Maiones, eller aioli. Holder seg jo lenge i kjøleskapet også det.
SunnhetMedSirrup
25-09-09, 23:53
bærnè!
Jeg orka ikke tenke på stavemåten..... :flau:
ha ha ha :lol:
Omelett!
Luksusutgaven, blir det da:
med eggeplommer, fløte + krydder. :spisesnak
trillian78
26-09-09, 07:53
Åh, eggeplommer er lett å bruke! Nesten alle eggeretter blir bare bedre om man har en ekstra plomme i. Det er da mye venskeligere med disse hvitene som blir til overs :o
SunnhetMedSirrup
26-09-09, 09:04
Åh, eggeplommer er lett å bruke! Nesten alle eggeretter blir bare bedre om man har en ekstra plomme i. Det er da mye venskeligere med disse hvitene som blir til overs :o
signerer!!!
Ah !! Her var det mange gode tips:D