Seigrobill
07-10-09, 09:47
Hei!
Jeg har nettopp startet på ketoylsekuren, og er temmelig oppmerksom på hva jeg putter i meg. Velger bevisst varer som har lite karbis, men jeg regner ikke sammen dag for dag hvor mye karbis jeg får i meg. Rett og slett en nybegynner som er klar for å gjøre en innsats.
Uansett, jeg leste at mer eller mindte alt av krydder og urter var lov. Jeg gjorde et søk på paprikapulver, og fant denne siden:
http://www.matvareguiden.no/matvare422.asp
Her står det at tørket paprikapulver inneholder 55,7g karbohydrater. Nå er det jo ikke så mye man bruker av dette, men en grillet kylling er jo krydret med dette for eksempel, og det blir kanskje fort "noen gram" paprikapulver på en kylling. Jeg liker og å bruke paprikapulver som krydder i andre retter.
Noen synspunkter på dette? Trygt å spise paprikapulver? :)
Jeg har nettopp startet på ketoylsekuren, og er temmelig oppmerksom på hva jeg putter i meg. Velger bevisst varer som har lite karbis, men jeg regner ikke sammen dag for dag hvor mye karbis jeg får i meg. Rett og slett en nybegynner som er klar for å gjøre en innsats.
Uansett, jeg leste at mer eller mindte alt av krydder og urter var lov. Jeg gjorde et søk på paprikapulver, og fant denne siden:
http://www.matvareguiden.no/matvare422.asp
Her står det at tørket paprikapulver inneholder 55,7g karbohydrater. Nå er det jo ikke så mye man bruker av dette, men en grillet kylling er jo krydret med dette for eksempel, og det blir kanskje fort "noen gram" paprikapulver på en kylling. Jeg liker og å bruke paprikapulver som krydder i andre retter.
Noen synspunkter på dette? Trygt å spise paprikapulver? :)