View Full Version : Mills remoulade


Jojodama
19-11-09, 12:18
Er den ok på ketolyse?

Har ikke pakken lenger, bare posen. Og lite lysten på å dra på butikken bare for å sjekke ut karb innholdet... ;)

nellie
19-11-09, 12:29
Og lite lysten på å dra på butikken bare for å sjekke ut karb innholdet... Da er det så innmari fint å titte innom produsentens hjemmeside:D

http://www.mills.no/forsiden#/produkter

BlirFjong
19-11-09, 12:29
På mills.no står det 7g kh per 100 gram på vanlig mills remulade.

Jojodama
19-11-09, 18:39
Da er det så innmari fint å titte innom produsentens hjemmeside:D

http://www.mills.no/forsiden#/produkter


Æhm... :rodme:
DET tenkte jeg ikke på engang...!

Takk for tipset! :D

Jojodama
19-11-09, 18:43
Var inne og tittet,HJÆÆÆLP, sier jeg bare! Var jo full av sukker, ikke rart vekta oppførte seg "rart" etter remulade inntaket... :eek:

Carisma
19-11-09, 20:10
Jeg pleier å blande dem med pisket kremfløte eller rømme. Da "tynnes" den ut. Og pisket krem og remoulade er skikkelig jul for meg :D

Kanutten
19-11-09, 20:16
Remulade er jo nesten bare majones tilsatt syltaagurk..
Og syltaagurk lager du selv. DA blir det færre karber!