EGGESALAT
8 egg
Litt løk
Majones
Kok eggene litt mer enn bløt kokt (ikke hardkokte)
Fin hakk løken
Når eggene er kalde knus disse, jeg brukker eggedeler begge veier
Bland sammen med løken
Bland dette i majones, så mye som er passelig for en salat etter eget ønske.
Smak til med salt og pepper.
Dette er kjempe godt til røkelaks og spekemat.
Denne er også god med sylteagurk..:ja: Kokte egg, majones og finhakket sylteagurg..ikke så mye da..og litt salt og pepper :sikle:
Det hørtes godt ut, da får jeg prøve det neste gang
Mmm... var en kokk på sykehuset jeg jobbet som serverte det..spurte etter oppskriften..:ja: :D
Ja og så er det jo MYE bedre å lage sånne salater selv.. improviser gjerne..for det er så mye tilsetningstoffer vi ikke har godt av i ferdig mat :ja:
EGGESALAT
8 egg
Litt løk
Majones
Kok eggene litt mer enn bløt kokt (ikke hardkokte)
Fin hakk løken
Når eggene er kalde knus disse, jeg brukker eggedeler begge veier
Bland sammen med løken
Bland dette i majones, så mye som er passelig for en salat etter eget ønske.
Smak til med salt og pepper.
Dette er kjempe godt til røkelaks og spekemat.
Også veldig god med purre i :)
Tror faktisk det til og med blir en friskere smak med purre. Nydelig! Lager minst en porsjon av dette pr uke, jeg.
Prøvde med Rødløk, det var det jeg hadde, kjempegodt.
StegforSteg
19-02-10, 12:01
Jeg bruker også å ha litt skinke i :D og grov sennep. Nyyydelig :D
Brukar å ha i enten persille eller grasløk. Reker er jo også godt i!
Mmm, høres deilig ut med reker og purre, det må jeg prøve. Har laget den med løk, egg og majones og det er utrolig godt.
blander noen ganger inn litt rømme også i eggesalaten.