View Full Version : Farse-mat


Monicah
15-01-10, 14:37
korleis er det med mat som pølse, kjøttkake, karbonade, fiskepudding,fiskekaker o.l.... kan en spise det eller er det fy,fy??
eg er veldig gla i slik mat, og savner det veldig!

nellie
15-01-10, 14:40
kjøttkaker og fiskekaker kan du lage selv.
pølser finnes i lavkarbovarianter.

ferdig farsemat inneholder ofte stiveler av typen potetstivelse ol, så de er det best å holde seg unna.

Torkil
18-01-10, 13:35
Hei
Dansk hakkebiff, evt krydret etter smak, er nulkarbo (bortsett fra krydderet) lett å lage og godt, hvis man da ikke steker den ihjel ;-)
Vennlig Hilsen
Torkil :)

Monicah
18-01-10, 13:39
takk for tips:) e så kjekt me alt en kan spise, så pølse ska eg vel klare å holde meg unna:) har ingen tilgang til slike matvarer her. har ikkje helsekost her engang. einaste tilførsel av slikt e gjennom apoteket.

Imse
18-01-10, 13:46
Hei
Dansk hakkebiff, evt krydret etter smak, er nulkarbo (bortsett fra krydderet) lett å lage og godt, hvis man da ikke steker den ihjel ;-)
Vennlig Hilsen
Torkil :)
For en innbarket innlandsjente som er vokst opp på poter og elgkjøttt, hvordan i all vide verden lager man hakkebøff? Tenker på krydderier og andre ingredienser;)

Monicah
18-01-10, 13:48
http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7847 matprat kan hjelpe te me d meste:)

elsemor83
02-02-10, 10:07
Men hvor får man kjøpt slike lavkarbo pølser? Finnes det spesielle merker man kan kjøpe?

Hot Mama
02-02-10, 15:22
Hvis du får tak i medisterdeig kan du lage egne kjøttkaker. Bruke egg som bindemiddel og spe med fløte eller vann.

Medisterfarse er ferdig spedd medisterdeig.