korleis er det med mat som pølse, kjøttkake, karbonade, fiskepudding,fiskekaker o.l.... kan en spise det eller er det fy,fy??
eg er veldig gla i slik mat, og savner det veldig!
kjøttkaker og fiskekaker kan du lage selv.
pølser finnes i lavkarbovarianter.
ferdig farsemat inneholder ofte stiveler av typen potetstivelse ol, så de er det best å holde seg unna.
Hei
Dansk hakkebiff, evt krydret etter smak, er nulkarbo (bortsett fra krydderet) lett å lage og godt, hvis man da ikke steker den ihjel ;-)
Vennlig Hilsen
Torkil :)
takk for tips:) e så kjekt me alt en kan spise, så pølse ska eg vel klare å holde meg unna:) har ingen tilgang til slike matvarer her. har ikkje helsekost her engang. einaste tilførsel av slikt e gjennom apoteket.
Hei
Dansk hakkebiff, evt krydret etter smak, er nulkarbo (bortsett fra krydderet) lett å lage og godt, hvis man da ikke steker den ihjel ;-)
Vennlig Hilsen
Torkil :)
For en innbarket innlandsjente som er vokst opp på poter og elgkjøttt, hvordan i all vide verden lager man hakkebøff? Tenker på krydderier og andre ingredienser;)
http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7847 matprat kan hjelpe te me d meste:)
Men hvor får man kjøpt slike lavkarbo pølser? Finnes det spesielle merker man kan kjøpe?
Hvis du får tak i medisterdeig kan du lage egne kjøttkaker. Bruke egg som bindemiddel og spe med fløte eller vann.
Medisterfarse er ferdig spedd medisterdeig.