lillepus18
17-01-10, 16:14
Er soyamel og soyaprotein det samme?
arnakristin
17-01-10, 16:20
Hei,
Helt nederst på denne siden så finner du flere linker med samme tema…
lillepus18
17-01-10, 16:25
Så da er det helt utelukket å bruke soyamel?
Så da er det helt utelukket å bruke soyamel?
I utgangspunktet ja. Det er for mye karber. Vet at det finnes soyamel med lite karber, men husker ikke hva den heter.
Soyaprotein er rensa (og renere) soyamel. :)
Men sjekk innholdsfortegnelsen på det du kjøper :)
Hei:) jeg fant en oppskrift med myseprotein eller soyaprotein og lurer på hva er myseprotein? Kan man bytte det med noe annet evnt med samme resultat? Hvor mange karber er det i soyaprotein og smaker det bedre enn soyamel? Dette ble mye mas men håper noen kan svare meg:o