Mulig jeg er litt forvirret, men jeg har søkt og søkt og finner ingen skikkelig oppskrift på brun saus.
Er det noen av dere som har det? Er ikke så veldig flink til å lage mat så jeg trenger det med tskje.:rodme:
Når du har stekt noe kjøtt, så tar du opp kjøttet og legger til sides. Så slår du oppi litt vann i panna for å løsne godsakene. Slå så oppi litt fløte/rømme/creme fraiche og kok til passe konsistent. Krydre med feks salt og pepper, sennep uten sukker el.l. Du kan tykne sausen med eggeplommer, rør de godt sammen før du rører du fort inn i sausen.
Når du har stekt noe kjøtt, så tar du opp kjøttet og legger til sides. Så slår du oppi litt vann i panna for å løsne godsakene. Slå så oppi litt fløte/rømme/creme fraiche og kok til passe konsistent. Krydre med feks salt og pepper, sennep uten sukker el.l. Du kan tykne sausen med eggeplommer, rør de godt sammen før du rører du fort inn i sausen.
Jeg siler eggeplommene. Slipper da alle ekle hinner som vaker i sausen.. :p
Smak til med buljong eller fond....
Ingen som bruker JBKM i brun saus eller?
Smak til med buljong eller fond....
Ingen som bruker JBKM i brun saus eller?
Klarer ikke JBKM!! Det virker bare slimete!! :liste: Usj og dobbeltæsj! :p