View Full Version : Squash


Jabba
21-02-10, 20:15
Hvordan bruker dere squash???
Har fått sansen for denne grønnsaken etter at jeg brukte den i lavkarbo Lasagne....

Og stemmer det at den kun har 2,2 karber?

Carisma
21-02-10, 20:17
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24799

Gracella
21-02-10, 21:55
Stort sett skjærer jeg den opp i skiver og har oppi gryteretter.

Jabba
22-02-10, 18:21
OK! Er den best rå eller tilberedt? Er squash det samme som zucchini?

nellie
22-02-10, 18:26
dette lurer jeg også på:) Lyst til å prøve..

Kitt
22-02-10, 18:26
OK! Er den best rå eller tilberedt? Er squash det samme som zucchini?
Mener det er det samme, ja!

Jeg syns ikke den er god rå!

Skjærer den i biter og steker sammen med aubergine, sopp, paprika etc. Tilsetter det kjøttet jeg vil ha og surrer alt i litt fløte/philadelphiaost!:sikle:

Carisma
22-02-10, 22:11
Squash smaker ingenting rått, så den bør stekes ja :ja:

tina therese
22-02-10, 22:38
squash fungerer supert som tagliatelle til carbonara saus!
Finnes en fantastisk god oppskrift her på forumet,
men man kan også bruke rema1000's ferdige carbonara saus
som jeg gjorde i dag...
Det ble definitivt ikke like godt men en veldig grei hurtig middag!

nellie
22-02-10, 23:03
Zucchini og Squash er ikke helt det samme. men det er veldig likt:)

Zucchini er en liten sommersquash.

Vettel
23-02-10, 19:23
Skrellet squash brukes som erstatning for pasta hos meg.
Ellers i gryter, steking, som poteten!

marielena
28-02-10, 16:06
fylte squash er veldig gode og sunne.slik lager ej de: hakker opp kjøttdeig og steker det sammen med litt løk..når det he fått surrea sej litt så tilsetter ej hermetiske timater,kvitløk,persille og champignon og litt vann også kryderer ej det med salt og pepper og litt pepperrot...lar det surre ei stund...så tar ej å deler squashen i to og graver ut innmaten..fyller squashen med kjøttfyller og strør masse revet ost over ..inn i ovenen ca 22minutter...spis til du sprekk:)nydelig godt sammen med salat!!!!!

Anne på landet
28-02-10, 17:20
Nam, det hørtes godt ut.
Takk for tipset :D
Hilsen Anne

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/woU2ZA2/weight.png
(http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woU2ZA2/)

Søss
17-03-10, 15:37
Jeg skjærer opp squasen på langs ca. 1/2 cm tykke skiver. Steker den i olje, anrettes på tallerken med litt revet parmesan,salt og pepper og topper med litt nøtter og en dæsh olivenolje. Smaker deilig:)))

blåbær
17-03-10, 17:54
Skjær i terninger, sammen med løk, blomkål, brokkoli (f.eks.) og kjøtt (kylling eller svin er best, syns jeg). Bland inn olje, salt, pepper og masse forskjellige urter, og legg i ildfast form på 200 grader i 30 minutter.

Jabba
17-03-10, 22:12
Skjær i terninger, sammen med løk, blomkål, brokkoli (f.eks.) og kjøtt (kylling eller svin er best, syns jeg). Bland inn olje, salt, pepper og masse forskjellige urter, og legg i ildfast form på 200 grader i 30 minutter.

Høres kjempegodt ut!!! Nam nam!

Furine
22-03-10, 09:54
Kjempeenkel og god måte å bruke squash: Skjer squashen i fire på langs, slik at det blir "båtar", . Skjer så i skiver. Steik i godt med smør med kvitløk, salt og pepar. Veldig enkelt men samtidig veldig smakfullt! Har ete det både til frukost og middag i helga.