Hvordan bruker jeg det og hvor mye?
Hvis jeg skal lage en tykk saus, kan jeg bruke johannesbrødkjernemel siden jeg ikke kan bruke hvetemel? Hvor mye bør jeg bruke til 3 dl fløte?
På glasset står det:en strøken teskje til en halv liter kald eller varm væske!
Det står også hvordan du skal bruke det!
Jeg klarer ikke JBKM i saus, føler sausen blir "glatt" og ekkel i konsistensen. Fortrekker å jevne med ost eller egg! Eller la fløten koke inn til den tykner!
På glasset står det:en strøken teskje til en halv liter kald eller varm væske!
Det står også hvordan du skal bruke det!
Jeg klarer ikke JBKM i saus, føler sausen blir "glatt" og ekkel i konsistensen. Fortrekker å jevne med ost eller egg! Eller la fløten koke inn til den tykner!
Jeg har aldri smakt JBKM så vet ikke hvordan det smaker... kanskje jeg heller skal prøve å la fløten koke inn til den tykner :D
Synes ikke den glatte konsistensen er noe problem, foreslår at du sjekker ut dette selv - i det minste en gang.
Jeg har aldri smakt JBKM så vet ikke hvordan det smaker... kanskje jeg heller skal prøve å la fløten koke inn til den tykner :D
Det smaker ingenting, egentlig. For min del er det konsistensen som blir feil, men mange bruker det jo, så.....
Gjør som Ignite sier, du, prøv en gang selv før du dømmer!:p