Noen som har prøvd denne oppskriften fra kokeboken hans???
Jeg lurer på en ting.....det er meningen at det er rå kjøttdeig som skal formes til en brød og stekes i ovnen? Jeg har aldri stekt kjøttdeig i oven før og lurer på om det lar seg gjøre....
Jeg er sååååå dum når det gjelder matlaging....
Det er vel sikkert bare å bruke en brødform du kler med bakepapir eller aluminiumsfolie.
LEgger det rått oppi ja.
Steker mye kjøttpuddinger slike jeg :ja:
Bare å legge bakepapir i en brødform, legge kjøttdeigen oppi og steke. Såklart kjøttet blir gjennomstekt.
Når du har funnet ut hvor genialt det egentlig er, må du prøve deg på Gerds kylling- kjøttpudding. :sikle:
Lag like gjerne dobbelprosjon med kyllingkjøttdeig fra FirstPrice (700g pakke).
Tusen takk alle sammen for raske svar! Det er så flott med dette forumet - alltid svar og få og ingen som ler av "dumme" spørsmål !!!
Da skal jeg lage denne til middag i dag og neste gang skal jeg prøve Gerd sin variant! Her lig med noen nye middagsforslag - vi trenger sårt å variere litt...
Dette farsebrødet er vel ok å fryse ned også???
Jupp egner seg til frysing :ja:
Skal det være vann i ovnen når det stekes?
Det har aldri jeg gjort!:)
Med fare for å kuppe tråden. Er det noen som har linken til Gerds kylling- kjøttpudding. Jeg har prøvd å søke etter beste evne jeg, uten resultat.
trykk på middagsoppskrifter i signaturen min ;)
Farsebrødet falt i smak det - til og meg gubben godkjente det! Må ha i litt mer krydder neste gang ....
:heia:
I Gerds kyllingkjøttpudding bruker hun karri. Det falt ikke helt i smak her, så jeg brukte grill- og paprikakrydder neste gang og det ble veldig godt!:sikle:
Så godt at snuppa ringte hjem fra en venninnne for å forsikre seg om at jeg gjemte en restebit eller to til henne! Tenk om bror hadde spist opp alt før hun kom hjem!:eek: