Noen som har testet begge disse søtningsmidlene? Hvem synes dere er best?
Var det igen som kune svare på denne?
Med det samme jeg skriver her, jeg ser at mange lavkarbo-oppskrifter bruker agavesirup, men det er da masse karber i agavesirupen? :eek:
Ja, agavesirup er ikke akkurat lavkarbovennlig, og i hvert fall ikke noe for en atkinsanianer(:p). Og agavesirup er også mye fruktose, som i mine øyne er verre enn glukose, så ville ikke brukt denne, selv om den smaker godt (brukte den da jeg var rå vegetarianer/veganer).
Yacon er bedre, men personlig blir jeg veldig rar i magen av pre- og probiotika, og siden denne inneholder mye inulin (prebiotika), så samsvarer ikke det så bra med meg:(
Ok, mange takk for svar lifejack, ikke så lett å orientere seg helt helt hele tiden, når "lavkarbo" er mange forskjellige ting :confused::p
Så sant, så sant! Og da er det godt at lavkarbo.no finnes. Elsker dette forumet:)