StegforSteg
14-03-10, 13:47
De fleste jeg kjenner har dilla på ett-eller-annet.....jeg har dilla på stangseleri med Tine sin hvitløkskremost.
Har du en dille? En "måha"?
tina therese
14-03-10, 17:01
tyrkisk yoghurt med mikrovarmede bringebær og noen dråper vanilje essens og flytende natreen:p
Nanna's vafler med rømme og bringebær :sikle:
Blomkålmos (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=25351&highlight=blomk%E5lmos) laget med kun meierismør og chilimarinert hvitløk!
Enig med Tina. Tyrkisk yoghurt med frosne bær, stevia og vaniljepulver er bare helt fantastisk
Stekt champinjong til kjøttet eller annen middagsmat hvor det lar seg kombineres, helst stekt i kvitseidsmør.
Også har jeg fryktelig dilla på carobkulene som jeg har laget etter oppskrift fra kjernesunn familie - med litt egne tilpasninger.
Jeg eeeeelsker spinat surret i stekepanna med smør og krydder :p Evt litt fetaost om jeg har det tilgjengelig... mmm, spinat!