View Full Version : Larvkarbodiller ...


StegforSteg
14-03-10, 13:47
De fleste jeg kjenner har dilla på ett-eller-annet.....jeg har dilla på stangseleri med Tine sin hvitløkskremost.

Har du en dille? En "måha"?

tina therese
14-03-10, 17:01
tyrkisk yoghurt med mikrovarmede bringebær og noen dråper vanilje essens og flytende natreen:p

Tone-G
14-03-10, 17:03
Nanna's vafler med rømme og bringebær :sikle:

Kitt
14-03-10, 17:14
Blomkålmos (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=25351&highlight=blomk%E5lmos) laget med kun meierismør og chilimarinert hvitløk!

Amereta
14-03-10, 21:56
Enig med Tina. Tyrkisk yoghurt med frosne bær, stevia og vaniljepulver er bare helt fantastisk

EmilyB
14-03-10, 22:54
Stekt champinjong til kjøttet eller annen middagsmat hvor det lar seg kombineres, helst stekt i kvitseidsmør.

Også har jeg fryktelig dilla på carobkulene som jeg har laget etter oppskrift fra kjernesunn familie - med litt egne tilpasninger.

Rin
15-03-10, 08:00
Jeg eeeeelsker spinat surret i stekepanna med smør og krydder :p Evt litt fetaost om jeg har det tilgjengelig... mmm, spinat!