nicola
19-03-10, 14:51
Jeg er helt ny her og har allerede som dere sikkert ser startet noen tråder. Hehe :)
Jeg er veldig motivert og synes det er fantastisk å være her inne å lese de fine oppskriftene og dele synspunkt på div. HER kommer da min lille frustrasjon!
Jeg leser alle de flotte oppskriftene deres, telling av karber, protein og alle de tabellene dere lager.. jeg skjønner lite :O Jeg blir rett og slett så forvirra..
Jeg og min sambo har snakket om at vi ikke ville ha det slik at vi måtte veie maten og telle innhold etc, Men holde oss innenfor 15 og 20 karber gjør vi hver dag. (såppas greier vi ;) )
Men jeg klarer ikke være så oppfinnsom som dere -sjalu- :P
Dere lager SÅ mye god og oppfinnsom mat!!
Jeg vet rett og slett ikke åssen jeg skal telle alt innhold og jeg vet heller ikke hvordan men får tak i all erstattning dere bruker..
johannesmel eller hva det heter etc..hehe..
Vil jo så gjerne lage masse godt, men skjønner ikke helt hvordan jeg skal begynne...
Hvor får man f.eks det der blåbærsyltettøyet og kan man spise det med god samvittighet da?
Her i gården går det med i en kjøttdeigpakke med løk, egg og bacon, biff, enkle salater og lollypopbrød med eggesalat f.eks...
Er det OK? Føler at vi burde være mer variert?
Jeg har lest boka og følger flittig med her, men føler alikvell at jeg henger litt etter. dere er jo SÅ flinke!! :)
Min sambo er kokk, men t.o.m han synes dette er vanskelig.
Hvordan vite at man kan spise det og det, uten at der er fare?
Hvor få taki alt?
Kan man spise desserter hver dag så lenge man holder seg under 15 karber f.eks?
osv osv...
Ja dere ser jeg lurer på masse...Men jeg må ha det enkelt tror jeg..hehe
Også enkelt forklart, ellers blir det for mye for meg.
Håper noen vil være så vennlig å hjelpe meg litt! :)
tusen takk! :)
Jeg er veldig motivert og synes det er fantastisk å være her inne å lese de fine oppskriftene og dele synspunkt på div. HER kommer da min lille frustrasjon!
Jeg leser alle de flotte oppskriftene deres, telling av karber, protein og alle de tabellene dere lager.. jeg skjønner lite :O Jeg blir rett og slett så forvirra..
Jeg og min sambo har snakket om at vi ikke ville ha det slik at vi måtte veie maten og telle innhold etc, Men holde oss innenfor 15 og 20 karber gjør vi hver dag. (såppas greier vi ;) )
Men jeg klarer ikke være så oppfinnsom som dere -sjalu- :P
Dere lager SÅ mye god og oppfinnsom mat!!
Jeg vet rett og slett ikke åssen jeg skal telle alt innhold og jeg vet heller ikke hvordan men får tak i all erstattning dere bruker..
johannesmel eller hva det heter etc..hehe..
Vil jo så gjerne lage masse godt, men skjønner ikke helt hvordan jeg skal begynne...
Hvor får man f.eks det der blåbærsyltettøyet og kan man spise det med god samvittighet da?
Her i gården går det med i en kjøttdeigpakke med løk, egg og bacon, biff, enkle salater og lollypopbrød med eggesalat f.eks...
Er det OK? Føler at vi burde være mer variert?
Jeg har lest boka og følger flittig med her, men føler alikvell at jeg henger litt etter. dere er jo SÅ flinke!! :)
Min sambo er kokk, men t.o.m han synes dette er vanskelig.
Hvordan vite at man kan spise det og det, uten at der er fare?
Hvor få taki alt?
Kan man spise desserter hver dag så lenge man holder seg under 15 karber f.eks?
osv osv...
Ja dere ser jeg lurer på masse...Men jeg må ha det enkelt tror jeg..hehe
Også enkelt forklart, ellers blir det for mye for meg.
Håper noen vil være så vennlig å hjelpe meg litt! :)
tusen takk! :)