View Full Version : Smerter i egglederen - hvorfor?


Karla
22-03-10, 12:18
Lurer jeg på da. Kanskje noen kan hjelpe meg på vei.
Ketose i 6 uker nå, forrige mens hadde jeg menssmerter i 5-6 dager før mensen kom, helt uvanlig til å være meg.

Jeg venter mensen denne uka, men i hele dag har jeg hatt verkende smerter i høyre eggleder. Er det noen som merker slik smerte i forbindelse med at mensen snart kommer?

Regner med at fortsatt mye skjer med meg hormonelt (siden jeg bare er på 6.uke?) og at kanskje noe (mensen?) står og stamper i egglederen?
Eller kan det vise seg at det er en cyste? Det ser man vel i såfall på UL?

Legen kunne ikke ta i mot meg i dag, men tenkte kanskje dette er noe andre har erfart? Har jo veldig lyst at det skal gå over, for jeg orker ikke gjøre så mye. Fryser også, men har ikke feber.

Vettel
22-03-10, 12:27
Jeg har smerter både ved eggløsning og menstruasjon. Noen ganger verre, andre ganger bare murringer. Tror det er helt normalt!
Men ved endret smertemønster og blødninger bør man ta en sjekk hos lege for sikkerhets skyld. :)

Karla
22-03-10, 12:31
Vettel: Du har alltid hatt smerter på den måten, eller er de økt etter lavkarbostart? (vet ikke hvor lenge du har vært lavkarbofan)
Med lavkabo-kosthold skal jo de fleste slike plager forsvinne, så jeg bare lurer på om jeg er i en fase.

frifuggel
22-03-10, 13:11
Smerter i eggleder kan bety så mangt, hvis du er i tvil, så sett deg på legens kontor til du får komme inn. Som oftest er det jo "uskyldige" greier, men kan tyde på verre ting også.. At du fryser kan være at kroppen holder på vann pga stress, smerter kan gjøre slikt med oss. Da tolker jeg det dithen at du har "skikkelig vondt", og det skal man jo ikke ha. Smerter som er så kraftige at f.eks Paracet ikke hjelper burde føre til at man oppsøker lege, er min høyst personlige mening. God bedrings :klem:

Ana
22-03-10, 13:43
Få det sjekket opp hos lege!

Kitt
22-03-10, 17:18
Blindtarmen ligger også der nede, så det er ikke sikkert det har noe med eggleder-/stokk å gjøre i det hele tatt. Om du ikke alt har tatt blindtarmen,da!:p

Kan du være gravid utenfor livmoren feks? Siden du venter mens denne uken passer tiden for det.

Følg godt med og hør på Frifuggel ang grad av smerter!:ja:

Selv har jeg smerter i disse områdene hver mensperiode og har hatt det så lenge jeg kan huske. Dumpe smerter med litt stikking innimellom, men ikke mer enn at jeg sukker og tenker at : Nå igjen, liksom!

Håper det ordner seg!:klem:

Vettel
22-03-10, 18:17
Tja, nei tror ikke det er verre nå enn før. Men anerledes er det, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på det. Syklus er blitt veldig stabil, og det er en bra ting. :)