View Full Version : Oppdateringer til SB boken


smosje
21-01-05, 01:42
Så vidt jeg har forstått har ikke den norske oversettelsen fått med seg de siste endringene på South Beach, så her er de:

Fase 1
- Soyaprodukter med opptil 6% fett tillatt (tidligere; opptill 4% fett)
- Melkeprodukter tillatt med max 2x125 gram pr dag (melk <1%, soyamelk <6%, kefir <1%, mager yoghurt narurell, ev. Yoplait 0,1%)
- Fennikel tillatt
- Tomater/cherrytomater tillatt i ubegrenset mengde
- Løk tillatt i ubegrenset mengde
- Pastramiskinke tillatt

Fase 2
- Melkeprodukter tillatt med opptil 7,5 dl/dag på fase 2 og 3 (lett youghurt el semi-lett, med fruktsmak - i tillegg til de fra fase 1 selvfølgelig)
- Banan tillatt (max 1 medium stor pr dag)
- Gulrøtter tillatt (tidligere; fra fase 3)

Angora
25-01-05, 21:34
Ah, fritt fram for gulrotstaver med dipp, da!

smosje
25-01-05, 22:10
Ah, fritt fram for gulrotstaver med dipp, da! :D (på fase 2) :D men det er nok anbefalt å begrense inntaket til et par gulrøtter i uka ;)
(Jeg ville selvfølgelig ungått det selv om det er 'lov'... :o )

:stortsmil

skeptiskius
28-01-05, 20:07
Deilig :D Da trenger jeg ikke spise spinaten ren mer, men kan surre den i litt melk som jeg liker.

smosje
28-01-05, 23:15
Jepp!! :stortsmil

Cecilia
17-03-05, 00:39
Det står skrevet mager naturell yoghurt, er det en som er magrere enn den vanlige eller?:confused:

Kristian
17-03-05, 07:15
Yoghurt mild naturell er mager. den inneholder bare 1,9% fett og 4,6% protein og 6,3% karboh. Altså en lettmelk med høyt tørrstoff...