Jeg har nesten en full 3/4 kartong kremfløte som må brukes opp nå. Den gikk ut på dato den 16. mai, og jeg lurer på om dere har noen grundig smarte tips til meg.
Vurderer å lage en stor form sjokoladefromasj etter oppskrift av Torkil, og da forsvinner det 3 dl.
Hadde samme problem for noen dager siden - ble "kvitt" en del ved å følge et gammelt tips her fra forumet tror jeg, jeg helte fløte over i sånn isbit-pose og la i fryseren. I teorien skal jeg da kunne ta et par terninger og hive i maten etter behov. :cool: Ellers... Gerds fløtepannekaker, kanskje? Stor grønnsaksgrateng?
Ah! Terningpose! Den var smart, takk. :)
Isbiter (fløtebiter:p), lage masse pannekaker/vaffler, is etc.
Pannacotta, tilsett gelantin og søtning. Det står på pakka hvor mye gelantin til hvor mye væske..
Pisk fløten,ha oppi 1 beger cottage cheese og litt friske bringebær. Smaker litt riskremaktig:)
Jeg pleier å fordele det i små beger å fryse dem,så spiser jeg det enten halvfrosset som is eller helt tint.
Tar ofte et frosset beger med på jobb,da er det nesten tint til lunsj.
Jeg fryser det ned i passelige porsjoner, f.eks i små begre,
Ferskenbeinet
18-05-10, 19:14
lag iskrem! Det er jo veldig kjekt å lage en boks som du kan dra frem til jordbær gjennom sommeren! Gjorde det selv i helga nemlig!