Forveten
29-01-05, 23:52
så prøv dette: Legg ca ti skiver ost på et vanlig fat, sett det i mikroen på+ full effekt noen minutter (varierer). Det skal stå litt lenger enn at osten smelter, slik at den blir litt "stekt. Ta den ut, bruk litt tørkepapir og ta vekk det flytende fettet du ser. Sett den inn igjen i mikroen en stund, og tørk på nytt. Hold på slik til osten er blitt en helt hard "kjeks".
Dette er kjempegodt!! Et lite obs er at det lukter heftig på kjøkkene etterpå :)
Så kommer noen spørsmål til dere erfarne:
-Er dette veldig usunt? Hva med sånn transfettsyrer?
Lykke til!
Dette er kjempegodt!! Et lite obs er at det lukter heftig på kjøkkene etterpå :)
Så kommer noen spørsmål til dere erfarne:
-Er dette veldig usunt? Hva med sånn transfettsyrer?
Lykke til!