View Full Version : Ida's frokostlapper


Idamor
15-07-10, 09:52
4 egg
1 boks sæterrømme
100 g. kruskakli
100 g. mandelmel
1 ts salt
2 toppede ts bakepulver
1 skvett olivenolje

Evt. spe med litt vann hvis røra blir for tykk
Egg og rømme vispes. Bland deretter inn resten av ingrediensene.
Fordel røra i en langpanne, og stekes på 180 grader i 20-25 minutter.
Avkjøles, og deles opp i “lapper”.
Etter min første prøvebaking av lappene mine, så syns jeg de ble en smule tørre. Mulig litt mindre mel eller kruskakli neste gang, og litt mer vann kanskje. Men godt var det.

mumlen
15-07-10, 20:31
Hei. Lappene hørest gode ut. Jeg liker ikke rømme. Så jeg lurer på om jeg kan bytte ut rømmen med kesam?:confused:

Idamor
16-07-10, 00:46
Det kan du sikkert. Men jeg liker heller ikke rømme altså, men du kjenner ikke rømmesmaken. Den forsvinner liksom i mengden. Kan sikkert også bruke fløte. Det vispes jo sammen med eggene likevel.