Jeg har fått en oppskrift hvor kyllingbiter skal rulles i en blanding av maismel og krydder før steking. Hva kan jeg bruke istedet for maismel? Bakemix?
TrillTrall
17-07-10, 19:26
Jeg har fått en oppskrift hvor kyllingbiter skal rulles i en blanding av maismel og krydder før steking. Hva kan jeg bruke istedet for maismel? Bakemix?
Knust bacongull. :) Men se opp for etterligninger! Ikke alt er laget av svinesvor, noe er bare en melgugge.
Jeg har forsøkt knust bacongull på fisk og grønnsaker, og ja, det funker det, men vil ikke funke i denne sammenhengen pga saltet. Det skal ikke være salt som en del av krydderne...
Finmalte mandler ville jeg brukt.
Finmalte mandler ville jeg brukt.
Kanskje det funker, ja. Mandelmel -- får man kjøpt det noe lurt sted? Jeg har ikke sett det noe sted, og jeg har en dårlig maskin for å male nøtter, de blir delvis malt, delvis småhakka... og det går alltid bra i kaker og sånn, men noen ganger kunne det vært kjekt med ferdig malt. Lidl hadde poser med ferdig malte mandler og hasselnøtter en stund, men de er jo uansett ute av dansen her i landet.
Sesamfrø funker godt til panering. Jeg teller ikke karber, så du må selv sjekke om det passer for deg.
Sesamfrø funker godt til panering. Jeg teller ikke karber, så du må selv sjekke om det passer for deg.
aha.
Da skal jeg sannelig prøve noen biter med sesamfrø, og noen med malte mandler, så får vi se hvordan det blir!
MAndelmel: http://www.vitavalens.no/shop.asp?p=35276616
og på funksjonellmat.no (samt på helsekoster o.l. som selger Sukrin)
MAndelmel: http://www.vitavalens.no/shop.asp?p=35276616
og på funksjonellmat.no (samt på helsekoster o.l. som selger Sukrin)
Tusen takk!