View Full Version : Brunsaus av glutenmel


Kanutten
15-08-10, 19:27
Lagde brunsaus i dag. Av glutenmel.. :sikle:

Den ble helt som vanlig brunsaus.. :ja: Eneste forskjellen var at melet ble brunt mye fortere enn med vanlig hvetemel slik at man må bruke svakere varme..

Smaken var den samme, det samme med konsistensen. :D

Areola
16-08-10, 09:23
For oss som vokste opp med brunsaus fra pose, kan du legge inn en "how-to" også...? :)

Idamor
16-08-10, 11:57
Går ut fra at Kanutten gjorde det på samme måte som jeg gjorde før med hvetemel.
Smelt smør i en kjele, bland inn mel, så det blir en jevn "grøt" liksom. La denne blandingen brune seg litt, slik at du får vekk litt av melsmaken. Spe med væske... Og til sett det du ellers ville hatt oppi.

Areola
16-08-10, 12:05
Ikke verre, nei :)
Tusen takk!

Idamor
16-08-10, 19:15
Bare hyggelig :-)

MinAlma
17-08-10, 13:20
Er det ikke for mye karber i glutenmel for oss på Ketolyse da?