swimzy
29-08-10, 16:01
Hei alle sammen!
Jeg tenkte jeg skulle lage kyllingkjøttboller til middag idag, med carrisaus. Men vanligvis har jeg ris som tilbehør, hva kan jeg bytte ut med det?? Hva passer godt til carrysaus??
Carrysausen lages forresten bare slik:
løk og hvitløk surrer litt i en kjele med litt olje. La surre i noen minutter. Tilsett så ønsket mengde karripulver, tilsett kyllingbuljon og la det koke seg tykt. Det er lavkarbovennlig ikke sant??
Jeg tenkte jeg skulle lage kyllingkjøttboller til middag idag, med carrisaus. Men vanligvis har jeg ris som tilbehør, hva kan jeg bytte ut med det?? Hva passer godt til carrysaus??
Carrysausen lages forresten bare slik:
løk og hvitløk surrer litt i en kjele med litt olje. La surre i noen minutter. Tilsett så ønsket mengde karripulver, tilsett kyllingbuljon og la det koke seg tykt. Det er lavkarbovennlig ikke sant??