Shrinking Line
15-09-10, 19:26
Fleskepannekaker er noe jeg vokste opp med. Ikke alt for ofte, men nå og da. Og det var noe av det beste jeg viste. I dag fikk jeg lyst på pannekaker, så da var det bare å sette igang.
Ingredienser
2 eggehvite
2 eggeplomme
115g Philadelpiaost, temperert
Bacon
I en liten bolle, pisk eggehviten stiv. I en annen liten bolle, bland osten og eggeplommen til det er smooth. Bland forsiktig inn eggehviten med en slikkepott.
Stek beacon, og lafettet bli liggende i panna. Stek pannekakene på svak varme, da de blir raskt brune, men trenger litt tid på seg. Lag små pannekaker, de er lettere å snu.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060569-300x272.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060569.jpg)
Små pannakaker
De er ganske puffy når de er varme, men etterhvert som de kjølner blir de flatere.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060571-300x258.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060571.jpg)
Stekes i baconfett
Jeg har syrup fra Waldens Farm, som er uten karbohydrater. Jeg syntes den er god, og det søte og salte fra bacon er perfekt sammen.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P10605782-300x257.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P10605782.jpg)
Pannekaker m/bacon og syrup
Ingredienser
2 eggehvite
2 eggeplomme
115g Philadelpiaost, temperert
Bacon
I en liten bolle, pisk eggehviten stiv. I en annen liten bolle, bland osten og eggeplommen til det er smooth. Bland forsiktig inn eggehviten med en slikkepott.
Stek beacon, og lafettet bli liggende i panna. Stek pannekakene på svak varme, da de blir raskt brune, men trenger litt tid på seg. Lag små pannekaker, de er lettere å snu.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060569-300x272.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060569.jpg)
Små pannakaker
De er ganske puffy når de er varme, men etterhvert som de kjølner blir de flatere.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060571-300x258.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P1060571.jpg)
Stekes i baconfett
Jeg har syrup fra Waldens Farm, som er uten karbohydrater. Jeg syntes den er god, og det søte og salte fra bacon er perfekt sammen.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P10605782-300x257.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2010/09/P10605782.jpg)
Pannekaker m/bacon og syrup