View Full Version : Erstatning for Bake Pro?


Julie
15-11-10, 20:37
Kjøpte nylig boka "Bakeglede uten sukker" (norske utgaven, altså :p), og der brukes Bake Pro, som er en type myseprotein.

Noen som har idéer til erstatning? Mandelmel, fiberhusk, JBKM,... kombinasjon av disse, eller andre "vanlige" lavkarbo-alternativer? Har aldri kjøpt inn soyaprotein/soyamel/bakemiks, fordi jeg synes det blir nok av andre LC-ingredienser om ikke jeg skal ha med en av de óg (får liksom i meg nok protein i løpet av dagen, så å ta proteinpulver i TILLEGG... :rolleyes:), så helst vil jeg unngå det (er dog billigere i lengden å kjøpe Bake Pro enn bakemiks fra ketolyse.no)...

I alle fall, noen innspill her? :D

Edit: Kan dette (http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Whey-Protein-Unflavored-2-lbs-908-g/343?at=0) være en mulig erstatning? Er jo myseprotein (whey protein er vel myseprotein?) det óg, med kun ett gram karbo per "serving" (23 g).

mam
19-11-10, 11:11
Bakepro er myseprotein. Så jeg vet ikke, jeg hva som er best å bruke. Jeg er skeptisk til soya, jeg kjenner smaken av det uansett. Jeg vurderer å kjøpe det selv, jeg har ikke gjort det ennå. http://www.x-life.no/ds_product_info.php/products_id/618

janmesi
13-12-10, 16:05
nøytral myseprotein funker også - hør med helsekosten!

Baugen89
22-02-11, 19:12
Man kan bruke vanlig myseprotein i steden for bakepro, men tviler på at baksten vil bli like bra. Bakepro er laget for å tåle høyere varme, og har noen ekstra bakeegenskaper som vanelig myseprotein ikke har :-)