Heisann.
Hvordan er det å lage vaniljesukker selv? Av sukrinmelis, sukrin, splenda ELLER natreen OG vaniljepulver?
Hvordan blir blandingsforholdet her tror dere? Blir dette bare tull?
Vaniljestang og sukrin, gjerne kjørt i blender, blir knall vaniljesukker :D
Event legge vaniljestanga i et tett glass med sukrinmelis..
Lykke til med produksjonen!
Jeg lurer på - skraper du ut kornene fra vaniljestanga og bruker bare de? Jeg ser for meg at det ser litt ekkelt ut hvis en kjører hele vaniljestanga i? Mye svarte flak/prikker i ?
Kjør hele stanga i blender. Det blir ingen biter lr flak:)
Jeg bruker bare økologisk vaniljepulver istedet jeg. Mmm, nydelig...
Jeg husker ikke forholdet, men tror jeg brukte 500g sukrin og to hele vaniljestenger og kjørte det i kjøkkenmaskin til alt var pulver.
Vaniljestang og sukrin, gjerne kjørt i blender, blir knall vaniljesukker :D
Event legge vaniljestanga i et tett glass med sukrinmelis..
Lykke til med produksjonen!
Hvor mye sukrinmelis pr vaniljestang? Noen som veit?
Event legge vaniljestanga i et tett glass med sukrinmelis..
Lykke til med produksjonen!
Deler man vaniljestangen før man legger det sammen med sukrinmelis?:)
aldri brukt vaniljestang før, så er litt grønn ;)