Jeg har funnet en oppskrift på nøttetopper, og tenkte å prøve den ved å erstatte melis med sukrinmelis?
Men hvor mye kan en anta at ca. 1dl melis er i sukrinmelis? Halvparten f.eks? Noen som har noen antagelser?:confused:
http://www.funksjonellmat.no/sukrinmelis.php
Her har du svar på det ;)
http://www.funksjonellmat.no/sukrinmelis.php
Her har du svar på det ;)
Takk for linken, men ser ikke at jeg kan få svar på spm. mitt der egentlig. Bare hvor mye du kan bruke av sukrinmelis kontra sukrin.
Takk for linken, men ser ikke at jeg kan få svar på spm. mitt der egentlig. Bare hvor mye du kan bruke av sukrinmelis kontra sukrin.
Hehe. ser nå at eg har sett feil. Trodde det sto melis i forhold til sukrinmelis :P Litt kjapp der :P Kanskje du kan sende de en mail å spørre??
Ettersom sukker og sukrin er samme mengde tipper jeg sukrinmelis og melis har samme mengde også.
jeg har altid brukt samme mengde sukrinmelis som melis. Og det har blitt bra
Ettersom sukker og sukrin er samme mengde tipper jeg sukrinmelis og melis har samme mengde også.
Det høres jo logisk ut da ja.
Den oppskrifta jeg har står det 3 dl melis, og synes nå det er mye da, og kanskje det blir veldig ising. Kan kanskje prøve med littegran mindre og se.
kan jo prøve med litt mindre sukrin, og kanskje heller goså blande inn et annet søtningstoff, for å unngå den isingen
kan jo prøve med litt mindre sukrin, og kanskje heller goså blande inn et annet søtningstoff, for å unngå den isingen
Tenker det høres lut ut.
Takk for hjelpen alle sammen.