Fredrikke07
05-12-10, 20:14
Blir mange spørsmål fra meg, men tenkte å lage coleslaw (og spareribs:p) i morgen og lurer på hva slags kål som egner seg best, både i forhold til antall kbh og smak?
Vet ikke så mye om coleslaw annet enn at denne (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26593&highlight=coleslaw) er kjempeutroligvanvittig god!:D
Er ikke coleslaw omtrent som en hjemmelaget omtrent italiensk salat laget av gårdagens råkostsalat??? På godt norsk??
Bruker vanlig hodekål. Spisskål har vel minst kh, men umulig å få tak i på denne tia av året. Kanskje i innvandrerbutikker om du er heldig, men hodekål funker. Bare regn ut KH innholdet når du kutter opp, så har du litt styring på det:D
Coleslaw betyr vel bare kjølig kål
Fredrikke07
05-12-10, 20:49
Flotters! Gleder meg både til å lage og spise:p! MYE energi igjen om dagen, til tross for lavt svært blodtrykk! I love lavkarbokosthold!