View Full Version : "Kald" Sukrin


mam
13-12-10, 08:07
Jeg synes at Sukrin gir en kald og isete ettersmak.

Et eller annet sted leste jeg at en bruker på forumet her blandet Sukrin med andre søtstoffer, kjørte det i blender og ettersmaken ble borte - eller kraftig redusert. Men jeg husker ikke hva det ble blandet med, eller mengdene. 2 andre stoffer, en av de var Stevia?

Så mange tråder hvor dette er brukt, umulig å finne den posten igjen.

vimsen85
13-12-10, 09:01
Jeg blander med stevia. Ca ei halv ts på en kopp sukrin (amerikansk cup). Dette er blandingsforholdet. Er litt usikker på hvor mye dette tilsvarer i sukker. Men for meg søter det iallefall 2-3 kaker. Men jeg syns ting lett blir veldig søte nå. Jeg bruker mange av Lauren på http://healthyindulgences.blogspot.com/ sine oppskrifter. Men bruker bare ca halvparten av søtingen hun bruker.

mam
13-12-10, 11:22
Jeg fant det selv.... :p

Hvis du bruker sukrinmelis, så kan du prøve å kombinere det med natreen-pulver og splenda f.eks. Jeg fant at de blandet sammen (og kvernet til melis i kaffekvern) hadde en fantastisk "punch" og smakte som vanlig sukker (jeg er kresen) etter koking/baking. Når jeg studerte detaljer rundt sukrin på andre LC blogger, fant jeg tips om at sukrin trenger noe å henge seg fast i, for ikke å re-krystallisere, så jeg tror jeg skal prøve en slik blanding når jeg får tid. :)

Mvh
BiggieS

Jeg husket feil, det var Natreen og Splenda... Jeg har Splenda, får se om jeg kjøper Natreen. Lagt inn av Biggie Small i den Vaniljefudge-tråden.