View Full Version : Bokhvetemel


Magnolia
12-01-11, 21:42
Jeg var innom helsekosten i dag og kjøpte med med en pakke med bokhvetemel. Uten å vite om jeg egentlig kan bruke den til noe.
Noen som kan hjelpe meg og komme med noen tips. Eller passer ikke dette inn i lavkarbo i det hele tatt??

Gerd
12-01-11, 21:47
En del karber i ja:

http://www.matvareguiden.no/sokemaskin.asp?search=bokhvete&type=matvare

Magnolia
12-01-11, 22:12
Ja ja... finner sikkert noe disse andre i huset her kan ha da :)

misslinda
13-01-11, 18:01
Du kan ha en spiseskje oppi pannekakerøre f.eks.. ellers så baker eg brød til minsten med det ;) Han spiser ikke helt lavkarbo.. Men sunt og glutenfritt brød ;)

lifejack
13-01-11, 19:41
Ja, bokhvete er et godt alternativ for glutenallergikere/cøliakere/intolerante, men det er ikke spesielt lavkarbovennlig, nei.
Men man vet aldri når man plutselig trenger å bake noe til en som ikke skal ha gluten, og da synes jeg det er mye bedre med bokhvete som er helt naturlig istedenfor disse glutenfrie bakemiksene med potet/ris/hvete/tapiokastivelser opp i mente;)

misslinda
13-01-11, 21:01
Bokhvete er veldig greit å bake med. Sunt alternativ til barn som tåler gluten og ;) Bedre smak på det enn disse miksene ;)