Jepp, det er akkurat det jeg lurer på!
Det går for det samme (mener jeg), men Pofiber inneholder en del karbohydrater. har en pk hjemme, mener det var 12,5 gram karb pr 100 gram. Byttet ut dette med fiberhusk som har 0 gram karbohydrater rimelig fort når jeg oppdaget det :)
Pofiber er laget av potet og gjær deiger luftigere.
Fiberhusk er laget av psylliumsfrø og gjør at deiger og rører henger bedre sammen.
Så dem er ikke like ;)
Gammel tråd, men bruker den i stedet for å lage en ny en. Kan pofiber byttes ut med fiberhusk i enhver oppskrift? Er forholdet da det samme?
Siden de har forskjellige egenskaper (se over) så spørs det vel på hva slags deig du skal lage? :)
Åhhh, leste feil når jeg leste over, og så så jeg at i oppskriften det gjalt var det både pofiber og fiberhusk:) Gjaldt denne oppskriften her:) (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=49961)