Hasselnøtt
01-02-11, 17:50
Kjøpte en del pakker på tilbud som jeg har lagt i fryseren. Men måtte selvsagt lage litt i dag. Nå har jeg vannet ut en pakke og satt kjøttet på damping.
Men... Dette er jo kjøtt som er veldig salt. Og selv om kjøttet er vannet ut i ett døgn, så er det jo mye salt der ennå.
ER det forskjell på saltmengder fra de forskjellige levrandørene? Hvor mange gram kan man spise, uten at det påvirker kuren for mye? I oppskrifter står det at man skal beregne ca 400 gram pr pers. Og det har jeg gjort nå. Lure på om det er altfor mye i forhold til kuren.
Jeg er redd for at jeg ødelegger en eventuell vektreduksjon denne uken pga middagen i dag :confused:
Noen tanker om det?
Men... Dette er jo kjøtt som er veldig salt. Og selv om kjøttet er vannet ut i ett døgn, så er det jo mye salt der ennå.
ER det forskjell på saltmengder fra de forskjellige levrandørene? Hvor mange gram kan man spise, uten at det påvirker kuren for mye? I oppskrifter står det at man skal beregne ca 400 gram pr pers. Og det har jeg gjort nå. Lure på om det er altfor mye i forhold til kuren.
Jeg er redd for at jeg ødelegger en eventuell vektreduksjon denne uken pga middagen i dag :confused:
Noen tanker om det?