Madde
03-02-11, 18:40
Jeg er ganske ny på lavkarbo, har hatt det kostholdet i én måned nå...:)
Jeg har kjøpt mat med mye fett, spist mye egg og jeg har blitt særiøst, forelsket i cottage cheese!:D Nå føler jeg at det kanskje er på tide å ta det et skritt lenger, med litt skikkelige ingredienser som gjør at jeg kan spise mer variert, og BAKE! Jeg har sett oppskrifter på vafler, pannekaker, kaker og brød, men jeg har aldri vært noen baker og har ikke peiling!
Derfor trenger jeg dere! Kunne dere hjelpe meg med hvilke basic ingredienser jeg absolutt burde ha stående i skapet, og som gir mange muligheter innen matlaging?
Ta i betrakning at jeg er amatør og må få det inn med teskje!
Har sett dere nevner bl.a. fiberhusk en del ganger..
Jeg har kjøpt mat med mye fett, spist mye egg og jeg har blitt særiøst, forelsket i cottage cheese!:D Nå føler jeg at det kanskje er på tide å ta det et skritt lenger, med litt skikkelige ingredienser som gjør at jeg kan spise mer variert, og BAKE! Jeg har sett oppskrifter på vafler, pannekaker, kaker og brød, men jeg har aldri vært noen baker og har ikke peiling!
Derfor trenger jeg dere! Kunne dere hjelpe meg med hvilke basic ingredienser jeg absolutt burde ha stående i skapet, og som gir mange muligheter innen matlaging?
Ta i betrakning at jeg er amatør og må få det inn med teskje!
Har sett dere nevner bl.a. fiberhusk en del ganger..