Pearle
15-02-11, 15:09
Nå har jeg søkt og lest og søkt og lest igjen. Og det står masse bra og fornuftig her inne, mange flotte tips og enormt med informasjon.
Det jeg lurer på er: Skal man ta utgangspunkt i en vanlig oppskrift på feks. en kake eller dessert, er det da mulig å bare bytte feks. sukkeret med "godkjent" søtningsmiddel? Hvordan blir da smaken?
Hvis en ikke vil bestille dyre melerstattere på nett, men alikevel vil lage feks. boller. Hva er alternativene og hvor får en tak i dem?
Nå er det jo som regel slik at en ikke lager bakevarer hver dag, kanskje bare en gang pr mnd. Ødelegger en alt om en spiser den ene gangen når en skal være på lavkarbo kost?
Og hva må en ev. bytte ut og med hva og hvor? Potetmel? Melis? Maizena mel? Annet?
Det jeg lurer på er: Skal man ta utgangspunkt i en vanlig oppskrift på feks. en kake eller dessert, er det da mulig å bare bytte feks. sukkeret med "godkjent" søtningsmiddel? Hvordan blir da smaken?
Hvis en ikke vil bestille dyre melerstattere på nett, men alikevel vil lage feks. boller. Hva er alternativene og hvor får en tak i dem?
Nå er det jo som regel slik at en ikke lager bakevarer hver dag, kanskje bare en gang pr mnd. Ødelegger en alt om en spiser den ene gangen når en skal være på lavkarbo kost?
Og hva må en ev. bytte ut og med hva og hvor? Potetmel? Melis? Maizena mel? Annet?