Lisbeth
20-02-11, 00:30
Oppskrift med bilder her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2011/02/tacofyllte-pappekaker.html)
4 porsjoner:
Ingredienser:
Pannekakerøre:
6 egg
3/4 dl rømme
1/2 dl rapsolje
1 dl bakemiks
1/2 dl kruskakli
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
Kjøttfyll:
400 g kjøttdeig
1/2 finhakket løk
tacokrydder*
1 boks hakkede tomater
revet ost til gratinering
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene til pannekakerøra i en bolle, og bland til en jevn og klumpefri røre. Stek 8 tynne pannekaker i en liten stekepanne.
Brun kjøttdeig og løk i en varm panne. Rør inn tacokrydder, og tilsett tomatene. Bland godt og la deretter fyllet småkoke i 10-15 minutter.
Legg fyll i en stripe i midten av hver pannekake og rull dem sammen. Plasser rullene i en ildfast form og strø over revet ost.
Gratiner i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.
Server med tacosaus og rømme ved siden av.
*oppskrift på tacokrydder finner du her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2010/09/tacokrydder.html) og her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2010/10/tacokrydder-ii.html)
4 porsjoner:
Ingredienser:
Pannekakerøre:
6 egg
3/4 dl rømme
1/2 dl rapsolje
1 dl bakemiks
1/2 dl kruskakli
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
Kjøttfyll:
400 g kjøttdeig
1/2 finhakket løk
tacokrydder*
1 boks hakkede tomater
revet ost til gratinering
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene til pannekakerøra i en bolle, og bland til en jevn og klumpefri røre. Stek 8 tynne pannekaker i en liten stekepanne.
Brun kjøttdeig og løk i en varm panne. Rør inn tacokrydder, og tilsett tomatene. Bland godt og la deretter fyllet småkoke i 10-15 minutter.
Legg fyll i en stripe i midten av hver pannekake og rull dem sammen. Plasser rullene i en ildfast form og strø over revet ost.
Gratiner i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter.
Server med tacosaus og rømme ved siden av.
*oppskrift på tacokrydder finner du her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2010/09/tacokrydder.html) og her (http://minlavkarbomat.blogspot.com/2010/10/tacokrydder-ii.html)