Ser det er flere oppskrifter rundt omkring med splenda - kan dette byttes ut med sukrin eller må jeg ut og kjøpe splenda også?
Det kan byttes ut ja, men vet ikke i hvilket mengdeforhold.
ada-emilie
22-02-11, 16:21
Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.
Va med natreen?
Finner ikke onfo om det...er noe ny her jeg....
Når man baker, f.eks boller eller kaker (ketolyse-lavkarbo er min retning)
hva er da det beste om bake med? Skjønner meg ikke helt på dette...sukrin, splenda, natreen,candarel??
Alkazelters
25-02-11, 18:30
Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.
Enig i logikken din, men ikke helt enig i at man må bruke mer.
Erfaring 1: Om du bruker mye sukrin, så blir det ikke søtere, men "kaldere" i smaken.
Erfaring 2: Sukrin fungerer best når man innser at det ikke kommer til å smake like søtt som produkter laget med sukker. Litt mindre søtt, men egentlig like godt når man venner seg til det!
akkurat sjekket min Natreen flaske som sier 1 kh pr. 100 gr. det må jo være greit? Dessuten er den enkel å få tak i, selv den lille butikken på hjørne fører den.