frk_johansen
01-03-11, 18:37
kan jeg bruke fruktose istedenfor sukrinmelis i hjemmelaga is?? Liker ikke den ettersmaken som blir av sukrin... :(
Jeg flytta tråden til "spørsmål om matvarer og oppskrifter " :)
Frukose har jo masse karber da, og egner seg nok ikke på lavkarbo.( i vertfall ikke ketosebaserte retninger) og det gir blodsukkerstigning: http://www.diabetes.no/S%C3%B8tningsstoffer.9UFRvO2X.ips
Jeg ville ikke brukt det i vertfall. :)
frk_johansen
01-03-11, 18:47
ok, da får jeg holde meg unna det da :) Fant en uåpna pakke i skapet og så at det var bare kh i den, men ble litt usikker :P Fant ut at det var greiest å spørre :D Så takk for svar :D
Jeg synes ikke ettersmaken blir så gal om jeg blander Sukrin og Splenda, kanskje det fungerer for deg også?