View Full Version : Problemer med brødbakinga!


Huskatt
08-03-11, 18:56
:( Nå har jeg prøvd lollypop og naboen til torkil brøda uten hell.. kan ikke forstå hva jeg gjør galt.. lollypop brødet ble aldri fast og tørt inni, selv etter 4 timer i ovnen.. nabo brødet ble paddeflatt, og 1 cm i bunnen var som en omelett...! nå gir jeg snart opp! :(:mad: Tips?

Nerthus
08-03-11, 19:48
:( Nå har jeg prøvd lollypop og naboen til torkil brøda uten hell.. kan ikke forstå hva jeg gjør galt.. lollypop brødet ble aldri fast og tørt inni, selv etter 4 timer i ovnen.. nabo brødet ble paddeflatt, og 1 cm i bunnen var som en omelett...! nå gir jeg snart opp! :(:mad: Tips?

Er ovnen din i orden?? Altså får du laget andre ting fint i den eller er det bare lavkarbo-oppskriftene som ikke funker?

Huskatt
08-03-11, 20:05
Ovnen min er nesten ny :/ Jeg forstår ikke hva jeg gjør feil...
altså, gjør ikke noe avansert, hiver alt i ei bolle så i brødforma..

Jabba
08-03-11, 20:18
Jeg fikk også omelett i bunnen sist gang jeg bakte lavkarbobrød......aner ikke hva som skjedde.....

Nerthus
08-03-11, 20:58
Får det stå å svelle lenge nok før det går i ovnen?

Huskatt
10-03-11, 15:36
Oi, visste ikkje at det sko stå å svelle fyst? :rolleyes: Eg tok det rett i ovnen eg itte alt va blanda.. :o

Nerthus
10-03-11, 15:50
Oi, visste ikkje at det sko stå å svelle fyst? :rolleyes: Eg tok det rett i ovnen eg itte alt va blanda.. :o

Nå husker ikke jeg i farten hva som er i lolly-brødet, men noen form for fiber er det vel kanskje? Bruker du feks fiberhusk bør det stå i 10-15 minutter og svelle før det går i ovnen :)

Huskatt
12-03-11, 19:52
Okay :) Takk for tips!