View Full Version : Henriks Karriwok med kyllingbiter og Creme fraiche saus


HenrikBooe
03-04-11, 11:59
Jeg lagde en middag til kjæresten min i går :) Siden hun er vegiterianer, så måtte jeg lage noe uten kjøtt til henne. Så det ble kylling til meg, og uten til henne :D

BILDE AV OPPSKRIFTEN:
http://esterheleneholstad.blogg.no/1301786684_kveldsbaking.html

På bloggen er det de øverste bildet som er woken, men under ser du at vi også laget noen andre lavkarbo desserter som vi koste oss med etterpå :p

Du trenger:

Woken:
1 kyllingfilè (kommer ann på hvor mange som skal spise, og hvor mye de spiser)
2 gulerøtter
litt blomkål
litt brokkoli
en halv løk
babymais (er ikke sikker om dette er lavkarbo, men jeg brukte det)
en halv paprika

Sausen:
en halv boks Creme Fraiche
karri
pepper
litt salt (kan sløyfes)
en liten klatt med smør (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:
Kutt opp alle grønnsakene i tynne biter, siden det er Wok.
Kutt opp kyllingfilèen i biter og kryddre den med karri, pepper og litt salt (kan sløyfes)
Ta frem to stekepanner og stek grønnsakene og kyllingen hver for seg. Bruk smør til å steke med.

Når grønnsakene er gode og varme, begynner du å mikse sausen.
Da tar du en kopp og heller Creme Fraiche oppi, og blander Karri, pepper og salt oppi. Miks dette med en gaffel eller evt noe annet.

Hel blandingen i koppen opp i grønnsakene, og bland den godt med resten.

Når kyllingen, grønnsakene og sausen ser ferdig ut, serverer du dette på et fat :p

Lag til ett godt glass med noe å drikke og spis deg god og mett :D:D

NB: KAN være litt sterk, men det kommer ann på hvor mye karri og pepper som blir tilsett. :)

Håper dere likte oppskriften, og tar i gjerne i mot tilbakemeldinger eller spørsmål:)

HenrikBooe
03-04-11, 12:01
NEEEEI :( Lasta opp på feil plass :( Hvordan flytter jeg den? eller er det noen som kan gjøre det for meg? :confused:

Furine
03-04-11, 12:56
Eg har flytta den over i middagsdelen, reknar med den passar greit der! :)

nellie
03-04-11, 13:24
babymais er fint og greit:)

CilleMille
04-04-11, 13:16
Denne ser god ut og må prøves.
Det er sikkert godt med litt chili i denne retten.