Mannen min har kjøpt soyamel til meg, jeg har aldri vært borti det før, jeg har leita litt i oppskriftstrådene, men ikke funnet soyamel oppskrifter, noen som har linker til gode oppskrifter?
Jeg flytta tråden til spørsmål om matvarer og oppskrifter, kanskje du får svar da :)
Har ikke kjennskap til soyamel. Men kan ikke tenke annet at de kan brukes til det man bruker soyaprotei og bakemix til :ja:
Googlesøk oppe til venstre her på soyamel, så finner du nok noen tråder :)
Takk for at du flyttet tråden. Jeg googlet før jeg la inn tråden,men ble ikke så mye klokere, prøvde og den søkesaken her på forumet.
Her er en oppskrift med sojamel
Frokostlappene mine har jeg laget med utgangspunkt i sprø pizzabunn oppskrift som jeg har funnet her inne på forumet:
2 egg
1ss fløte
1/2ts bakepulver
1/2cup ( 1cup=2.25dl) revet ost
litt salt
1ss olje
2ss bakemiks( her brukte jeg 15g sojamjøl og en liten ss fiberhusk)
Rør sammen, spre ut på bakepapir og stek i ca 10min på 225g, eller til bunnen blir sprø og brun.
Jeg fant den i tråden sprø pizzabunn, og synes den er veldig enkelt og grei. Har laget pizza med den noen ganger, og ellers er den veldig grei som frokostlapper :) Denne røra er ganske liten, så det er greit å doble den for å få nok til ca en langpanne :) Pleier å justere litt med det jeg har, f.eks en dæsj creme fraishe, eller litt kremost... kanskje noen linfrø eller sesamfrø innimellom... Er egentlig bare fantasien som setter grenser :) Men jeg synes kombinasjonen sojamel/fiberhusk gjør seg bra i bakst :) Jeg har forresten brukt spielberger sojamel (kun 3g kh per 100 g).
Her er en oppskrift med sojamel
Jeg fant den i tråden sprø pizzabunn, og synes den er veldig enkelt og grei. Har laget pizza med den noen ganger, og ellers er den veldig grei som frokostlapper :) Denne røra er ganske liten, så det er greit å doble den for å få nok til ca en langpanne :) Pleier å justere litt med det jeg har, f.eks en dæsj creme fraishe, eller litt kremost... kanskje noen linfrø eller sesamfrø innimellom... Er egentlig bare fantasien som setter grenser :) Men jeg synes kombinasjonen sojamel/fiberhusk gjør seg bra i bakst :) Jeg har forresten brukt spielberger sojamel (kun 3g kh per 100 g).
Takk:)