View Full Version : Kan jeg spise fløte, kremfløte?


Stinemoor
26-04-11, 20:12
Kikket på tabellen på ketose.no og der står det at det er 2,9 g karbo. Om jeg da har lyst til å spise noe med fløte eller krem til, kan jeg da gjøre det så lenge jeg ikke bruker sukker i?

tenkte jeg hadde lyst på litt jordbær, og leser flere plasser at folk bruker fløte selvom de går på lavkarbo, så ville bare ha et konkret svar på det;)

Supah
26-04-11, 20:14
Vær så god! Bruk kremfløte som bare det. Jeg bruker det hele tiden, til alt! Sauser, supper, desserter osv. :smile:

Stinemoor
26-04-11, 20:18
Aaaw, så deilig da, nå ble jeg glad, er jo kjempe godt med fløte, og veldig greit å bruke til masse rart!;)

Blir bare mer og mer glad i denne dietten altså. Er jo så mye godt man kan spise som man ellers ikke kan når man slanker seg!;)

Supah
26-04-11, 20:19
Aaaw, så deilig da, nå ble jeg glad, er jo kjempe godt med fløte, og veldig greit å bruke til masse rart!;)

Blir bare mer og mer glad i denne dietten altså. Er jo så mye godt man kan spise som man ellers ikke kan når man slanker seg!;)


Jepp! :) Helt enig med deg. Det er vanvittig mye godt man kan spise.

Stinemoor
26-04-11, 20:20
Men du sier du bruker fløte til sauser? Hva slags type sauser da, og evt hvordan lager du dem?

Er det saus til middag osv? Trenger noen tips og råd om hva slags sauser jeg kan spise og ikke spise ser dU;)

Supah
26-04-11, 20:24
Ja, saus til middag. Jeg er et sausemonster! For meg er det nesten ikke middag uten saus, hehe. Det jeg som oftest gjør er bare å ha litt(les:MASSE) fløte i stekepannen etter jeg har stekt kjøtt. Det får stå å putre litt, og jeg smaker til med diverse krydder. Verdens enkleste fløtesaus!

Ellers lager jeg også tomatsaus av og til. Løk, tomat på boks (vær obs, noen av disse har ganske mye karbohydrater), krydder, og litt fløte. Nam!

Vil også anbefale deg å sjekke ut denne tråden:

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4534

Furine
26-04-11, 20:40
Kremfløte er jo gode greier på lchf i alle fall. :) Men Herbalife har eg ikkje greie på, så det veit eg ikkje.

Stinemoor
27-04-11, 00:48
Ja, saus til middag. Jeg er et sausemonster! For meg er det nesten ikke middag uten saus, hehe. Det jeg som oftest gjør er bare å ha litt(les:MASSE) fløte i stekepannen etter jeg har stekt kjøtt. Det får stå å putre litt, og jeg smaker til med diverse krydder. Verdens enkleste fløtesaus!

Ellers lager jeg også tomatsaus av og til. Løk, tomat på boks (vær obs, noen av disse har ganske mye karbohydrater), krydder, og litt fløte. Nam!

Vil også anbefale deg å sjekke ut denne tråden:

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4534


Aah, hørtes godt ut, det må jeg prøve ut!:) Skal ta en titt på den tråden ja, tusen takk for opplysede svar;)

Stinemoor
27-04-11, 00:50
Kremfløte er jo gode greier på lchf i alle fall. :) Men Herbalife har eg ikkje greie på, så det veit eg ikkje.

Ja, det var på lchf jeg mente;) Herbalife er oppført som min kostholdfilosofi fordi jeg er ganske ny innen lavkarbo og herbalife er den jeg har sverget til, til nå;)

Selvom jeg har startet med lavkarbo så kan jeg forresten også bruke herbalife, noe som passet meg veldig fint!;)

Furine
27-04-11, 06:17
Ja, det var på lchf jeg mente;) Herbalife er oppført som min kostholdfilosofi fordi jeg er ganske ny innen lavkarbo og herbalife er den jeg har sverget til, til nå;)

Selvom jeg har startet med lavkarbo så kan jeg forresten også bruke herbalife, noe som passet meg veldig fint!;)

Ok. Det er berre litt "forvirrande" med det som kosthaldsfilosofi for dei som svarer deg. ;) For som sagt, for min del, har eg ikkje ide om kva det er. Kanskje putte inn lavkarbofilosofi der også etterkvart! :)

Stinemoor
27-04-11, 07:25
Ok. Det er berre litt "forvirrande" med det som kosthaldsfilosofi for dei som svarer deg. ;) For som sagt, for min del, har eg ikkje ide om kva det er. Kanskje putte inn lavkarbofilosofi der også etterkvart! :)

hehe, sant det må vel endre litt på den. Men ja, man kan putte inn lavkarbofilosofi der også;)

Supah
27-04-11, 07:29
Aah, hørtes godt ut, det må jeg prøve ut!:) Skal ta en titt på den tråden ja, tusen takk for opplysede svar;)


Ja, det er kjempegodt!

Bare hyggelig, :smile: håper du finner ut av alt etterhvert, og det er bare å spøre igjen om det er noe du lurer på. Bruk forumet for alt det er verdt :)

Stinemoor
27-04-11, 07:50
Ja, det er kjempegodt!

Bare hyggelig, :smile: håper du finner ut av alt etterhvert, og det er bare å spøre igjen om det er noe du lurer på. Bruk forumet for alt det er verdt :)

Takk igjenn;) Ja, er jo veldig greit å bruke forumet her ja, kommer nok til å bruke det flittig! Har som sagt mye jeg lurer på, selvom jeg begynner å forstå litt mer etterhvert som dagene går!;)

Bettina L
02-10-12, 18:50
jeg pleier å lage soppstuing med kremfløte til kjøtt og grønnsaker. det smaker himmelsk:)