View Full Version : Cocosa/kokosfett


Tommeline
07-05-11, 17:56
Hei. Fikk kokosfett i posten fra iherb igår. Da var det jo mykt og null problem, men satte boksen i kjøleskapet siden det stod på og idag var det jo helt hardt.

Hvordan oppbevarer dere kokosfett?

KarMa40
07-05-11, 18:11
På benken!

Kjøleskapskald er den som is ...

Kitsu
07-05-11, 18:50
Jeg stapper den i et ledig hjørne i krydderskapet jeg. XD

Tommeline
07-05-11, 19:32
Takk for svar, da tar jeg den ut av kjøleskapet igjen.

Engledans
07-05-11, 19:37
Blir den ikke harsk på benken?

KarMa40
07-05-11, 19:46
Nei ikke harsk, den har smeltepunkt rundt 27-28 grader, og er en av oljene som er mest stabil ved høye temperaturer.

Kitsu
07-05-11, 20:43
Dessuten, min blir spist opp før den har mulighet til å bli harsk. Spesielt extra virgin versjonen, den spiser jeg med skei om jeg blir godtesyk. XD

Engledans
07-05-11, 20:56
Dessuten, min blir spist opp før den har mulighet til å bli harsk. Spesielt extra virgin versjonen, den spiser jeg med skei om jeg blir godtesyk. XD
Jeg syns den konsistensen er så ekkel, så jeg klarer ikke spise med skje. Men har i teen.

Imse
07-05-11, 21:40
Jeg har den i et skap, og selv da er den knallhard. Skal sies at vi ikke har det særlig varmt, så på vinteren sliter jeg skikkelig med å få fettet ut av glasset.. På sommeren kan jeg bruke skje og grave ut.
Aldri opplevd at den blir harsk, men har aldri hatt den i et rom med 18-20 graders gjennomsitttemperatur.