Elanessë
24-05-11, 14:05
Nå har jeg eeendelig kommet meg ut av brød-h**** på jobben min.
Det er lunchordning der, med så og si kun brødskiver. Det har jeg endelig sluttet å spise av, men lager meg salat som jeg tar med.
Jeg har tatt utgangspunkt i ingredienser som jeg liker. For i utgangspunktet anser jeg meg som litt sær på enkelte grønnsaker o.l. Er mye jeg ikke har likt tidligere, men jeg føler det har kommet seg. Men spørsmålet er om dette er en bra lavkarbosalat... *hm*
Jeg vet neimen ikke hvilken filosofi jeg egentlig følger. Har prøvd både Lindberg og ketolyse tidligere med forskjellige resultater, og det jeg egentlig føler for nå er bare å holde meg unna de verste karbohydratene, noe LCHF rett og slett kanskje?
Så, hva tror dere om dette?
- isbergsalat
- agurk
- mais
- paprikasnacks
- piknicskinke
- avocado
- rødløk
- sukkererter
- ost
- pinjekjerner
- peanøtter
- 1 egg
- hvitløksmajones
Det som har mest karbs er vel mais, sukkererter og rødløk kanskje? Bør jeg kutte ut det? For føler jo at jeg endelig har funnet ting jeg liker, og det er sammensetningen av alt som gjør at jeg nå klarer å ha med salat på jobb.
En annen ting er avocado. Det liker jeg eeegentlig ikke så godt, men i små biter blandet i salat går det fint. Vet jo at det metter bra og har sunt fett. Men jeg sliter med at den blir så raskt stygg. Er det noe god måte å forhindre det? Jeg hakker opp ingredienser på forhånd og bruker av det i 2-3 dager, men skålen med avocado frister dårlig bare få timer etterpå (!).
Det er lunchordning der, med så og si kun brødskiver. Det har jeg endelig sluttet å spise av, men lager meg salat som jeg tar med.
Jeg har tatt utgangspunkt i ingredienser som jeg liker. For i utgangspunktet anser jeg meg som litt sær på enkelte grønnsaker o.l. Er mye jeg ikke har likt tidligere, men jeg føler det har kommet seg. Men spørsmålet er om dette er en bra lavkarbosalat... *hm*
Jeg vet neimen ikke hvilken filosofi jeg egentlig følger. Har prøvd både Lindberg og ketolyse tidligere med forskjellige resultater, og det jeg egentlig føler for nå er bare å holde meg unna de verste karbohydratene, noe LCHF rett og slett kanskje?
Så, hva tror dere om dette?
- isbergsalat
- agurk
- mais
- paprikasnacks
- piknicskinke
- avocado
- rødløk
- sukkererter
- ost
- pinjekjerner
- peanøtter
- 1 egg
- hvitløksmajones
Det som har mest karbs er vel mais, sukkererter og rødløk kanskje? Bør jeg kutte ut det? For føler jo at jeg endelig har funnet ting jeg liker, og det er sammensetningen av alt som gjør at jeg nå klarer å ha med salat på jobb.
En annen ting er avocado. Det liker jeg eeegentlig ikke så godt, men i små biter blandet i salat går det fint. Vet jo at det metter bra og har sunt fett. Men jeg sliter med at den blir så raskt stygg. Er det noe god måte å forhindre det? Jeg hakker opp ingredienser på forhånd og bruker av det i 2-3 dager, men skålen med avocado frister dårlig bare få timer etterpå (!).