Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?
Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?:confused:
Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?
Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?:confused:
Dette er fordi det finnes to ulike typer avokado - Hass (http://1.bp.blogspot.com/_isXDJ0kjCzk/Sk7QisrGOGI/AAAAAAAAAjI/ewGzrtide0Y/s320/avocado.jpg) og en annen en fra Florida (http://www.pikarco.com/images/Hass1.jpg) (den i midten er en Hass avokado) - og den ene har flere karber enn den andre. ;)
Edit: se her (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=426&highlight=hass)!
Takk for svar:)
Betyr det at man faktisk kan spise mer enn en halv av den med mindre karbohydrater i? Altså at den brun-grønne har 0,5 karber, og denne kan man spise mer av?
Eller har den 4 karber per 100 gram, slik Nille skriver?
Superforvirra:confused:
Vanskelig å si hvorfor det er forskjell ... tror jeg hadde holdt meg til en halv på induksjon :)
(det er jo bare 14 dager)