anelis85
30-06-11, 13:27
Hei
Jeg driver å tester ut litt oppskrifter på mat jeg kan lage å ta med når jeg starter i ny jobb til høsten, tenkte at det er gerit å ha noe knekkebrød eller vanlig brød, i det minste som litt sånn "krise" mat hvis jeg skulle måtte jobbe litt mer en planlagt. Men i nesten alle oppskriftene så er det linfrø. Mulig det bare er meg, men jeg greier ikke smaken av linfrøene. Derfor lurte jeg på om det spiller noen rolle om jeg bare tar disse ut av oppskriftene, f.eks i Nannahs knekkebrød?!?
Eller er det noen som har noen andre supertips til oppskrifter på brød eller knekkebrød eller rundstykker eller egentlig hva som helst som funker:D
Jeg driver å tester ut litt oppskrifter på mat jeg kan lage å ta med når jeg starter i ny jobb til høsten, tenkte at det er gerit å ha noe knekkebrød eller vanlig brød, i det minste som litt sånn "krise" mat hvis jeg skulle måtte jobbe litt mer en planlagt. Men i nesten alle oppskriftene så er det linfrø. Mulig det bare er meg, men jeg greier ikke smaken av linfrøene. Derfor lurte jeg på om det spiller noen rolle om jeg bare tar disse ut av oppskriftene, f.eks i Nannahs knekkebrød?!?
Eller er det noen som har noen andre supertips til oppskrifter på brød eller knekkebrød eller rundstykker eller egentlig hva som helst som funker:D