Restart
01-07-11, 22:39
Jeg må bare høre, for jeg er litt i tvil..
Er det sånn at det holder å se på karbohydratinnholdet for å se om en matvare er godkjent?
Vil stivelse og alt sånt være inkludert i det tallet, så hvis det er lavt er det ok?
Da trenger man ikke å bry seg om det står potetstivelse, sukker e.lign nevnt på innholdsfortegnelsen?
Men hvorfor er det da noen som mener at man skal lage egne krydder, og at tacokrydder/grillkrydder og sånt fra butikkene ikke skal brukes?
Blir litt forvirret fordi det står i noen lavkarbooppskrifter jeg har lest at man kan bruke soyasaus fra flaske og sånn, men det er kanskje rent nok?
Har ikke fått sjekket flaskene, så jeg har ikke lest på dem og buljongterninger og sånt ennå.
Jeg blir bare litt forvirret fordi mengdene f.eks grillkrydder man bruker er så små at det vel ikke blir snakk om så store mengder karbohydrater, men er det noen andre stoffer man skal være oppmerksom på da?
Er det f.eks noen stoffer i dem som kan gjøre at de blir såkalte party-stoppere eller noe?
Eller er det alltid nok å se på karbohydrater?
Også i posesupper og sånn?
Trodde man nesten måtte lage alt selv for å få det renest mulig, men da er det altså greit med noen lammesliders/kjøttboller og sånt, selv om det inneholder stivelse etc, bare karbohydratene er lave nok?
Håper ikke dette er et for irriterende selvfølgelig spørsmål.
Har bare ikke lyst til å sabotere meg selv fordi jeg ikke tørr å spørre om noe jeg er i tvil om.
Er det sånn at det holder å se på karbohydratinnholdet for å se om en matvare er godkjent?
Vil stivelse og alt sånt være inkludert i det tallet, så hvis det er lavt er det ok?
Da trenger man ikke å bry seg om det står potetstivelse, sukker e.lign nevnt på innholdsfortegnelsen?
Men hvorfor er det da noen som mener at man skal lage egne krydder, og at tacokrydder/grillkrydder og sånt fra butikkene ikke skal brukes?
Blir litt forvirret fordi det står i noen lavkarbooppskrifter jeg har lest at man kan bruke soyasaus fra flaske og sånn, men det er kanskje rent nok?
Har ikke fått sjekket flaskene, så jeg har ikke lest på dem og buljongterninger og sånt ennå.
Jeg blir bare litt forvirret fordi mengdene f.eks grillkrydder man bruker er så små at det vel ikke blir snakk om så store mengder karbohydrater, men er det noen andre stoffer man skal være oppmerksom på da?
Er det f.eks noen stoffer i dem som kan gjøre at de blir såkalte party-stoppere eller noe?
Eller er det alltid nok å se på karbohydrater?
Også i posesupper og sånn?
Trodde man nesten måtte lage alt selv for å få det renest mulig, men da er det altså greit med noen lammesliders/kjøttboller og sånt, selv om det inneholder stivelse etc, bare karbohydratene er lave nok?
Håper ikke dette er et for irriterende selvfølgelig spørsmål.
Har bare ikke lyst til å sabotere meg selv fordi jeg ikke tørr å spørre om noe jeg er i tvil om.