Trenger gode tips! Barnehagen hadde masse grønnsaker igjen da jeg hentet snuppa som nest sistemann i dag, så jeg fikk ta med meg det jeg ville. Tok med to store kålhoder og masse purreløk, også gulrøtter, selleri, squash og blomkål. Dette MÅ vi bruke. Jeg kan fint finne på noe med det meste, bare usikker på mengden med purreløk og kål har vi aldri brukt. Fårikål er dessverre utelukket.
Du kan lage smørdampet kål (surr fint oppkuttet kål i masse smør og ha på pepper) eller kålstuing med fløte. Purre kan has sammen med andre grønnsaker i foliepakker når man baker fisk eller kjøtt i ovnen. Ellers går i hvertfall purre ann å forvelle for så å fryse ned :)
Har du sett arnakristin sin fantastiske samletråd med Grønnsaksretter og -tilbehør til middag (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=41569)? ;)
Nannahs kreolske coleslaw (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26593)! :sikle:
Sommerlig og nydelig til grillmat ...
(Du kan jo putte purre i coleslaw også)