View Full Version : Hvordan oppbevarer dere Cocosa?


Trixie
03-07-11, 20:20
I matskapet eller i kjøleskapet? :)

lille_trille
03-07-11, 20:21
Har min i kjøkkenskapet.

lucifine
03-07-11, 20:22
matskapet, det står at det kan oppbevares i romtemp så...

LIBBA
03-07-11, 20:28
Har den også i matskapet :)

Kitsu
03-07-11, 20:39
Krydderhyllen ;P Da holder den seg god og myk. Ikke snakk om at den varer lenge nok til å harskne.

Timiane
03-07-11, 22:56
Jeg har den i kjøleskap, spiser rett fra boksen, så jeg liker den hard

kamp
03-07-11, 22:58
Kjøkkenskap ;)

Photobscura
04-07-11, 00:16
Kjøkkenskapet, men passer på å ikke ha den i en hylle som er rett over der lysstoffrøret over benken er montert. Den blir vel flytende fort nok i denne varmen.

Alynna
06-07-11, 21:29
Mettet fett harskner veldig lite i forhold til annen fett, det er helt fint å ha åpnet i romtemperatur. Det holder seg langt bedre enn matoljer og annet, som jo folk flest har stående fremme :)

Trixie
07-07-11, 00:10
Takk skal dere ha alle sammen. :)

langaard
07-07-11, 00:18
Mørkt og temperert:)

jvsandem
07-07-11, 00:25
Mørkt og temperert:)

Som med en god rødvin. :D

langaard
07-07-11, 00:40
Som med en god rødvin. :D
Yees!:D

Cyan
04-08-11, 11:07
Nå er det så varmt at Cocosaen min har blitt helt flytende. Hvor lang tid tar det før oljen harskner og vil jeg da evt. kjenne det på smaken? Glasset er helt nytt, og jeg tar 2 ss flytende hver dag. Tror dere jeg vil klare å spise den før den harskner eller burde jeg helle noe over på en annen beholder og oppbevare i kjøleskapet inntil videre?

Megvel
04-08-11, 11:12
Cocosa er litt "everlast". Ble brukt i kjeks og slikt før man oppfant kjipe transfett, fordi det ga en holdbarhet på flere år.

Cyan
04-08-11, 11:18
Ok. Så lenge man har et jevnt inntak av den er det med andre ord ikke noe å bekymre seg for :) Bortsett fra at det blir litt mer søl på kjøkkenbenken når mine lett skjelvdende hender skal transportere oljen fra glasset og over i en kopp v.h.a. en spiseskje :p