I matskapet eller i kjøleskapet? :)
matskapet, det står at det kan oppbevares i romtemp så...
Har den også i matskapet :)
Krydderhyllen ;P Da holder den seg god og myk. Ikke snakk om at den varer lenge nok til å harskne.
Jeg har den i kjøleskap, spiser rett fra boksen, så jeg liker den hard
Photobscura
04-07-11, 00:16
Kjøkkenskapet, men passer på å ikke ha den i en hylle som er rett over der lysstoffrøret over benken er montert. Den blir vel flytende fort nok i denne varmen.
Mettet fett harskner veldig lite i forhold til annen fett, det er helt fint å ha åpnet i romtemperatur. Det holder seg langt bedre enn matoljer og annet, som jo folk flest har stående fremme :)
Takk skal dere ha alle sammen. :)
Mørkt og temperert:)
Som med en god rødvin. :D
Som med en god rødvin. :D
Yees!:D
Nå er det så varmt at Cocosaen min har blitt helt flytende. Hvor lang tid tar det før oljen harskner og vil jeg da evt. kjenne det på smaken? Glasset er helt nytt, og jeg tar 2 ss flytende hver dag. Tror dere jeg vil klare å spise den før den harskner eller burde jeg helle noe over på en annen beholder og oppbevare i kjøleskapet inntil videre?
Cocosa er litt "everlast". Ble brukt i kjeks og slikt før man oppfant kjipe transfett, fordi det ga en holdbarhet på flere år.
Ok. Så lenge man har et jevnt inntak av den er det med andre ord ikke noe å bekymre seg for :) Bortsett fra at det blir litt mer søl på kjøkkenbenken når mine lett skjelvdende hender skal transportere oljen fra glasset og over i en kopp v.h.a. en spiseskje :p