View Full Version : Cocosa


Paris
04-07-11, 01:09
Har sitte og søkt og leita i tråder her for å finne info om cocosa. (heter det?)

Jeg har hatt tenkt å kjøpe det, men ikke helt visst hvorfor - men mange av dere skryter av det i feks kaffien.

Men når jeg nå finner litt historie ser det ut til at folk tar det for å få en høyere forbrenning? Er det det som er poenget med cocosa? Er det noe som fungerer sånn i praksis?

Og hvor kjøper dere det helst? I helsekost eller iherb eller? Aldri bestilt fra iherb før, og alltid litt sånn "skeptisk" til utenlandsk handling på nettet:p litt pysete...

fett-nok
04-07-11, 01:46
Du kunne fått min hvis den ikke hadde gått i søpla, fy for en smak, uuuææhhhkkk!!! Og jeg liker kokos altså, men fysj.
Nå finnes det to forskjellige, den jeg hadde var det grønn etikett på, skal gi den andre en sjans også.

Jeg kjøpte på helsekost, kjøper så lite spesialvarer at en gang i blandt er greit i dyre Norge:)

Kitt
04-07-11, 01:49
Her er litt info:
For de som ikke er så kjent med Cocosa: Det er to sorter, en til steking og en til annet bruk.

Teksten her er hentet fra en forhandler på nettet (http://www.mamut.net/soma1/subdet6.htm):
Stadig flere følger den "lavglykemiske vei": Mer fett og protein og færre karbohydrater. Cocosa® er selvskreven som basisolje i dette kostholdet. Med over 60 % mellomlange, mettede fettsyrer øker kokosolje fettforbrenningen, stimulerer stoffskiftet og gir energi og metthetsfølelse som varer lenge. Den øker også opptaket og utnyttelsen av de essensielle Omega 3 og 6 fettsyrene, og gir i tillegg en rekke andre helsefordeler. Kokosolje har vist seg så effektiv mot stoffskifteproblemer at det i USA nå forskes på om kokosolje kan erstatte vanlige medikamenter.

To eksklusive utgaver:

Cocosa® fås i to utgaver, og dekker til sammen behovet for en allsidig og sunn basisolje i kostholdet:

Cocosa® Extra Virgin inneholder et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter, samtidig som den har en nydelig duft og smak av kokos, som setter en ekstra spiss på maten. Benytt den som kosttilskudd og i mat.

Bruk Cocosa® Pure til steking; den er helt uten lukt og smak og tåler høye temperaturer.

Når anbefales Cocosa®:
- Lavt stoffskifte
- Redusert skjoldbruskkjertelfunksjon
- Lav energi
- Overvekt
- Lavkarbohydratdietter


Nederst på denne siden (http://www.mamut.net/soma1/subdet6.htm) er det lenke til et Cocosa-oppskriftshefte også.

Lagom
12-07-11, 21:06
Hvordan oppbevarer man boksen med cocosa etter den er åpnet?
Kjøleskap eller matskap?

Er forresten veldig godt i kaffe og te. :D

GrønnPepper
12-07-11, 21:20
Jeg oppbevarer den i matskap.

Lagom
12-07-11, 21:31
Tusen takk.
Det står jo egentlig på boksen, var bare skeptisk. :rolleyes: